Joukkueen oletetusta suuresta koiramäärästä johtuen kaikki koirat on ilmoitettava 1.4. mennessä.

Koirille voi kuitenkin vielä poikkeuksellisesti hankkia puuttuvia tuloksia 27.-28.4. karsintakilpailusta, 11.5. Suomi-Cup maastoista ja 12.5. Äitienpäivä maastoista. Tai mahdollisista ulkomailla järjestettävistä maastokokeista, viimeistään kuitenkin 12.5. Nämäkin koirat on kuitenkin ilmoitettava 1.4. mennessä. Seuraamme koirien tulosvaatimusten täyttymistä, joten ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mistä maastokokeista on tarkoitus hankkia puuttuva/puuttuvat tulokset.

Kilpailumaksu maksetaan jälkikäteen, kun joukkueeseen pääsy vahvistuu. Tästä tulee jokaiselle ilmoitus erikseen joukkueeseen pääsyn vahvistuksen yhteydessä.

Tänä vuonna on mahdollista ilmoittautua myös sähköpostitse. Toivomme kaikkien ilmoittautuvan ensisijaisesti sähköpostitse. Liitetiedostojen tulee olla selkeästi luettavissa ja tulostuskelpoisia. Tiedostojen tulee olla pdf muodossa. Toivomme kaikkien käyttävän täytettävää ilmoittautumiskaavaketta, jotta tiedot on selkeästi luettavissa. Kiinnittäkää huomiota tilinumeron oikeellisuuteen, näissä on ollut paljon virheitä viime vuonna.

Virallinen kilpailukutsu ei ole vielä saapunut, julkaisemme sen mahdollisimman pian saapumisen jälkeen.

Tutustukaa huolella kaikkiin ilmoittautumisasiakirjoihin:

Toivotamme kaikille Onnea ja menestystä joukkueeseen pääsyyn!
Euroopan Maastomestaruuskilpailu järjestetään tänä vuonna 20.-23.6.2019 Pärnussa, Virossa (kilpailun tiedot julkaistu)