EU:n tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018. Sen myötä olemme uudistaneet tietosuojakäytäntömme sekä kilpailutietojärjestelmän tietosuojaselosteen. Kilpailutietojärjestelmässä on rata- ja maastorekisteri kilpailukirjan omaavista koirista sekä henkilörekisteri koirien omistajista ja haltijoista.

Tarvitsemme jatkossa suostumuksen jokaiselta koiran omistajalta/haltijalta siihen että kilpailukirja-anomuksessa annetut tiedot voi lisätä rekisteriin ja että koiralle voidaan ylipäätään myöntää kilpailukirja. Tästä syystä olemme uudistaneet kilpailukirja-anomuksen. Jatkossa tulisi käyttää tätä uutta anomusta.

Jos sinulla on jo merkintöjä vanhassa kilpailukirja-anomuksessa voi sen liittää uuden liitteeksi eikä tietoja tarvitse siirtää uuteen anomukseen merkintöjen osalta. Täytä kuitenkin yläosan tiedot myös uuteen anomukseen. Uuteen kilpailukirja anomukseen tulee allekirjoitus jokaiselta omistajalta/haltijalta. Tutustuthan anomuksen liitteenä olevaan tietosuojaselosteeseen ennen allekirjoittamista.

Uudistunut kilpailukirja-anomus